Gratis On That Ass boxershort t.w.v. €9,99

Bij On That Ass kan je momenteel kosteloos een unieke boxershort uitkiezen. Je kan kiezen uit talloze opvallende prints, maar ook effen kleuren zijn beschikbaar. Het assortiment is bedoeld voor zowel mannen als jongens. De kwaliteit van de boxershorts is uitstekend en bovendien een lust voor het oog. Elke maand wordt een gloednieuw uniek design uitgebracht dat te bestellen is.

Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf hoe lang je meedoet. De eerste zending is volledig gratis en daaropvolgend betaal je maandelijks slechts €9,99 voor een unieke boxershort. Op de website van On That Ass kan je jouw voorkeur aangeven, zodat jouw boxershort geheel naar wens is. Bezorging is inbegrepen bij de maandelijkse kosten en het lidmaatschap is altijd eenvoudig opzegbaar.

Als je enkel gebruik wilt maken van het gratis aanbod, dan kan dat uiteraard. Laat het wel binnen tien dagen na ontvangst weten en er volgen geen vervolgzendingen. Is de boxershort wel naar wens? Dan kan je een volgende zending verwachten in de week van de 23e van de volgende maand. Onder het kopje ‘lidmaatschap’ kan je eenvoudig jouw lidmaatschap opzeggen. Zo simpel is het!

Testnugratis.be
Logo