Gratis 2 weken luisterboeken van Storytel

Met de vakantie voor de deur hebben wij een prachtige aanbieding gevonden. Probeer nu 2 weken lang gratis en vrijblijvend de luisterboeken van Storytel met keuze uit vele duizenden boeken. Tijdloze klassiekers, biografieën, kinderboeken, romans van alle bekende schrijvers uit Vlaanderen, Nederland en de rest van de wereld. Verzin een titel en je kan er van uit gaan dat Storytel dit boek in de database heeft zitten.

Wat deze gratis proefperiode van Storytel extra aantrekkelijk maakt is dat je alle luisterboeken heel gemakkelijk kan downloaden. Je hoeft dus helemaal geen luisterleesmarathon te houden in die weken, want je bewaart de gedownloade bestanden gewoon voor wanneer het jou uitkomt.

Een veel gehoorde misvatting over luisterboeken is dat je er veel tijd voor moet vrijmaken, maar juist het tegendeel is waar, Beluister je favoriete roman tijdens het kuisen, die spannende thriller  tijdens het autoritje naar je werk en die interessante biografie gedurende je work-outs. Je creëert en/of bespaart met het luisteren naar boeken ‘leestijd’, iets waar de gemiddelde moderne Vlaming al zoveel van tekort komt.
Heb je jonge kinderen? Dan komt het natuurlijk weleens voor dat je wat minder goesting of tijd hebt om een verhaaltje voor te lezen. Storytel neemt je alle zorgen uit handen, want de kindersectie heeft een bibliotheek vol aan spannende, grappige en meeslepende kinderboeken.

Probeer de app nu dus 14 dagen helemaal gratis. Ben je overtuigd geraakt? Dan betaal je €11,99 om een maand lang onbeperkt boeken te luisteren en downloaden. De dienst is ten alle tijden opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Wil je het toch bij deze gratis proefperiode houden? Geen enkel probleem! Denk er dan wel eventjes aan dit voor die 14-dagen termijn door te geven!

Testnugratis.be
Logo