Gratis geld verdienen (+/- €250 p.m.) met online onderzoeken

Schrijf je gratis in bij YouGov en verdien vanuit je luie stoel makkelijk geld bij (tot wel €8,50 per onderzoek) met het geven van je mening en het invullen van enquêtes. Test en review gratis samples, stalen en producten in ruil voor euro’s. Ook wanneer je ervaring niet positief is willen de onderzoekers van YouGov dit graag van je weten! Deze informatie kunnen producenten bijvoorbeeld gebruiken om het product wat ze aanbieden te perfectioneren.

Dagelijks ontvang je uitnodigingen voor online onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals entertainment, politiek sport en je dagelijkse boodschappen. Jij bepaalt aan welke onderzoeken je meedoet. Als je niet té kritisch bent en iedere dag een kwartiertje tot 20 minuten aan de slag gaat met YouGov loopt je spaarpotje al snel vol. Je kunt tot wel €250 per maand bijverdienen, omdat het te verdienen bedrag kan oplopen tot wel €8,50 per vragenlijst. Dat zit zo..

YouGov is nieuw in België, maar is al jaren een gerenommeerd marktonderzoeksbureau in de meeste landen om ons heen. De community bestaat uit miljoenen mensen, waardoor de uitkomsten van de onderzoeken regelmatig worden opgenomen in nieuwsartikelen en wetenschappelijke studies. Hierdoor is ook de uitbetaling hoger dan bij de andere onderzoekspanels.

Ontdek YouGov nu ook zelf, schrijf je snel gratis in en begin met geld verdienen!

Kom je uit de regio Brussel? Registreer je dan bij YouGov Brussel en krijg vragenlijsten op maat voor Brusselaars!

Testnugratis.be
Logo