Geld verdienen als buurtpakketpunt én een gratis Samsung Galaxy tablet A7

Ben jij beschikbaar tussen 16 en 18 uur en wil je graag extra bijverdienen door een buurtpakketpunt te zijn? Meld je nu aan en krijg de kans om Timmetjes te sparen. Dit levert je niet alleen extra geld op, maar ook een gratis Samsung Galaxy Tablet A7. Hoe werkt het? Bij ieder pakketje dat je aanneemt, ontvang je automatisch Timmetjes. Deze punten kan je inruilen voor toffe beloningen zoals tablets, Ring Videodeurbellen, films en cadeaukaarten in de shop. Dit spaarsysteem is extra en komt bovenop de geldelijke vergoeding die je ontvangt.

Maar hoeveel bedraagt die geldelijke vergoeding dan? Wel, deze bedraagt €0,25 per pakketje. Je verdiensten zijn dus afhankelijk van het aantal pakketjes dat je buurtgenoten versturen of ontvangen. Maar het is zeker mogelijk om tussen de €50 en €100 per maand bij te verdienen.

Woon je op het gelijkvloers en ben je doordeweeks tussen 16 en 18 uur beschikbaar om een pakketpunt te zijn? Én wil je sparen voor een gratis Samsung Galaxy tablet? Vul dan het contactformulier in en er wordt snel contact met je opgenomen!

Testnugratis.be
Logo